Module
                                                            
                   

         


               
     

     

          contact me: benzoholicgirl@hotmail.com

 
                                      

                       


        TeenMusic www.teenmusic.bloger.hr                     


                                       
  
               
                      Flag Counter
Small Grey Outline PointerAnketa
Image and video hosting by TinyPicTwitter/Sister
                                                         
                                  


                                                                                                  
                                                                          
Pic
  


                                                               
                         
Blog
ponedjeljak, srpanj 23, 2012
AAAAAAAAAA!

Znači znam da nisam trebala napisati post ali ovo je iznimka.Tako sam sretna da sam to trebala sa nekim podijeliti.Prvo da se zahvalim što je blog skupio 50 posjeta! WEEEE ! Napreduje:) 

Znači dok pišem ovaj post sam užasno sretna! Znate što je dns? Pa svi Directioneri bi trebali znati:)

23.srpnja.2010 Simon Cowel je oformio najdivniji,najljepši,najdraži najnajnaj boy bend na svijetu: ONE DIRECTION! LaughingLaughingLaughingJooj kak su slatki tu:3 

Znači ja sam se jutros ustala u 9:22(po našem vremenu) kak bi im odmah čestitala na twitteru i tak sam sreeeeetna!

Video kad su postali grupa:A ovo su i cure koje su isto kao naši dečki postali girl band a zovi se LittleMix.Znači ova što je do Zayna je njegova cura Perie:)Girls are amazing(watch this) :
Znači oni več imaju i svoj album i knjige također:)Sječate se ovog(Video Diary 1.) :
 

I neznam što bi više dodala nego da sam presretna:D

A sad jedna poruka za Harrya,Louisa,Nialla,Liama i Zayna:

Znači kao prvo hvala Simonu,Nicole,Cherly,Katty što su ih spojili i napravili od njih ovaj divan boy bend! Hvala njihovim mamama i pubertetu što ih je učinio vako ljepim! Ja sam Directioner gotovo od početka.Imam njihovu majcu,cd,soba mi je totalno posvečena njima! Nema dana da ih nespomenem a kad neko kaže njihovo ime ja se okrenem kao da je neko rekao moje hahah;) Oni su mi jednostavno uljepšali život.Svi hejteri i oni koji ih nazivaju "pederima" nek odjebu i nek pogledaju prvo sebe! Imam osjecaj kao da ih znam jer su toliko iskreni,topli i dragi prema nama svima:) Ugl. želim vam Sretna rođendan i još punopuno godišnjica! Volim vas sve: Danielle,Eleanor,Josh,Lou,Lux,njihove mame,sve seke i brace,Simona sve directionera ali najviše Harrya,Nialla,Louisa,Liama i Zayn! LOVE U GUYS I DRŽ TE SE! 

Jučer su također bile i Teen Choice Awards! Nisam mogla gledati ali naši dečki su osvojili čak 3 nagrade!!! JEEEEEES!

Evo pogledajte:Tako sam ponosna na njih:D

Nažalost oni nisu mogli doči na dodjelu jel su bili u Londonu.

A sad još nekoliko obavjesti:

Jučer je našoj Selenici bio 20. rođendan:) Pa sa zakašnjenjem Happy Birthay diar Selena:D Želim da budeš sretna sa Justinom i da mi ga čuvaš!Teen Choice Awards 2012

Druga obavjest je party:D

Ja bi željela da imamo party na blogu povodom mog rođendana koji je u četvrtak:D i da se malo zabavimo.Pripremila bi neki kviz i nagradice.

Treča obavjest!

Ovako ja bih željela imati blog o One Direction jer ih stvarno obožavam.Čak sam prije negoli sam radila ovaj blog mislila hoče li biti o 1D pa eto nije.Ali ja nemogu sama voditi blog nego bih htjela da mi neko pomogne.Znači može ukupno biti još 4 autorice.

Harry-zauzeto(ja)

Zayn-zauzeto (Isidora)

Liam-zauzeto(Željka)

Louis-slobodno

Niall-slobodno

Znam da je blog velika odgovornost ali ja sam spremna da vodim blog i posvetim se pisanju postova pa eto tko se zainteresiran:) Ako nečete raditi blog možemo napravit forum ili nešto slično.

Četvrta obavJest!

Muzika! Znači nova mjuza na blogu če biti One Direction-Up all night:) Bilo je večina glasova za to:) Sljedeči post če biti o Rihanni.Nebrinite pisat ču ja još o One Direction.

Peta obavjest!

Dizz! Znači Želji mi se ponudila da napravi dizaj za ovaj blog ali nikako je nema na četu pa bi je molila ako može nači malo vremena da se dogovorimo jer mi je ovak ružno gledati blog bez dizza.

Šesta obavjest!

1D FLASH MOB! 

Znači nekima sam pričala jučer na četu o tom flash mobu i stavila sam ispod chata i sliku:) Pa evo ako neznate:

Flash mob je okupljanje ljudi( u ovom slučaju Directionera) iz cijele države u jedan grad(Zg u ovom slučaju).Na Flash mobu se ljudi druže,upoznavaju,plešu,slikavaju i zabavljaju! One Direction flash mob bit če 1.9.Još se nezna na kojem če mjestu u Zagrebu biti ali ja vam javima kad saznam:) Oni če pokušati sa tim Flash mobom pozvati One Direction da dođe u Hrvatsku kao što su uspjeli oni iz Australije;) Meni je Flash mob super jer ču upoznati dosta directionera i plesati:) Ja sam iz Šibenika ali sigurno idem na Flash mob! Prije flash moba se uvježbava koreografija koju organizatori stave na you-tube(poslat ču vam kad dođe).Eto nadam se da čete doči evo plakat još jedanput i gdje me možete pitati bilo što na twitteru:Moj twitter: @JelenaaStyles follow me!

 

A ovo je jedan video sa LA FLASH MOBA:
Eto to bi bilo to nadam se da ste uzivali u postu.Pišite u komentarima sve što mislite o One Direction(vrijeđanja nisu dozvoljena):)post napisala: Benzoholic+♥∞

domena: www.teenmusic.bloger.hr

uvjet za sljedeći post: 30+ komova

kontakt: benzoholicgirl@hotmail.com

© COPYRIGHT 2012/2013


teenmusic @ 11:23 |Isključeno | Komentari: 35 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.