Module
                                                            
                   

         






















               
     

     

          contact me: benzoholicgirl@hotmail.com

 
                                      





                       






        TeenMusic www.teenmusic.bloger.hr







        



             






                                       
  
    



           
                      Flag Counter
Small Grey Outline Pointer



Anketa
Image and video hosting by TinyPic











Twitter/Sister
                                                         
                                  


                                                                                                  
                                                                          
Pic
  


          



















                                                     
                         
Blog - veljača 2013
utorak, veljača 26, 2013
 

         

 







Hanna Marin in "Hot water" 3x20

Prvo da vam se izvinem što će ovaj post biti kratak,znam da očekujete svaki moj post da je dug,ali ovaj vikend ga nisam stigla napisati,a moram ga objaviti.Obećavam da će sljedeći biti duži! Kviz će završiti u četvrtak(28.2),a za vikend ću objaviti pobjednike.Prošli tjedan nije se ništa posebno događalo.Malo sam se poboljšala u školi,al dns sam dobila 3 iz biologije što je za mene jako loše,al eto:/ Sutra je nova epizoda pll pa jeej<3 Prošla ep. je bila sjajna,jedna od boljih.Uskoro je i finale 3.sezone pa sam uzbuđena:D Hvala za skoro 50 komova na prošlom postu,najbolji ste<3 Posebno hvala velikim komačima poput Hely,Mirka,Željke(btw. posjetite njen novootvoren blog www.teenstar.bloger.hr).Ljudi saznala sam da idem na koncert od Beyonce i kupila sam karte:) I prošli tjedan izašao je novi spot od 1D yeey<3 Ugl. u ovom postu bit će jedan tag i nakraju nove rubrike:) Kratko,ali nadam se da će vam se svidjet.Što više budete komali prije će post pa,navalite;) btw. pobijedila je pjesma od Cher -With your love:)

Blogovi na elitama su:

-witch-world.bloger.hr

-Andrea69.bloger.hr

-swiftie-teenagedream.blogspot.com

-girlsaloud.bloger.hr

-coolteenlife.bloger.hr

-teenstar.bloger.hr

-everythingaboutyou.bloger.hr

-teenagersvijet.bloger.hr

-teensvijet.bloger.hr

 

 

Komentirajte dolje,ao želite da i vaš blog stavim.Ali jedino stavljam starije blogove:)




 

 

         BEAUTY TAG!




Odavno nismo imali tagove pa evo odlučila sam se na jedan TAG kojeg je kreirala jedna od mojih najdražih beauty-guru-a na yt,StilaBabe09 ili Meredith.TAG je jednostavan i zanimljiv.Ja sam ga nazvala Beauty Tag.Možete ispod pogledati njen video.Ja sam promijenila neka pitanja i stavila vam sve na hrvatskom.TAG možete i vi napraviti na svom blogu:) Uživajte<3

Video:



 

Pitanja!




 

Makeup dio:

rumenilo ili bronzer: ♥rumenilo

sjajilo za usne ili ruž: ♥ruž

tus ili maskara: ♥maskara

 puder ili korektor: ♥korektor

neutralna ili u boji sjenila: ♥neutralna

kruta ili kremsta sjenila: ♥kremasta

četkice ili spužva: ♥četkice

 

Nokti dio:

Essence ili She: ♥Essence

Dugi ili kratki: ♥Dugi 

Akrilni ili prirodni: ♥Prirodni

Crni ili plavi lak:: ♥Black 

Svijetli ili tamni lak: ♥Tamni

 

fashion dio:

Traperice ili trenerka: ♥traperice

Dugi ili kratki rukav: ♥kratki

Haljine ili suknje: ♥suknje

Pruge ili karirano: ♥pruge

Japanke ili sandale: ♥japanke

Šal ili kapa: ♥šal

Zakovice ili viseće naušnice: ♥zakovice

Naruknice ili ogrlice: ♥naruknice

Štikle ili cipele: ♥cipele

Kaubojske čizme ili čizme za jahanje: ♥kaubojske

Jaketa ili Hoodie: ♥jaketa

New Yorker ili H&M: ♥New Yorker

Zara ili Mango: ♥Zara

Bershka ili Ann Christine: ♥Bershka

 

kosa dio:

Kovrčava ili ravna: ♥ravna

Punđa ili rep: ♥punđa

Špangice ili kopča za kosu: ♥špangice

Gel ili sprej za kosu: ♥sprej

Duga ili kratka: ♥srednja xd

Svjetla ili tamna: ♥svjetla 

Plavuše ili brinete: ♥plavušeee<3 5eva

Šiške sa strane ili pune šiške: ♥pune

spuštena ili dignuta kosa: ♥spuštena

 

 

općenito dio:

Kišovito ili sunčano vrijeme: ♥sunčano

Ljeto ili zima: ♥ljeto

Jesen ili proljeće: ♥proljeće

čokolada ili vanilija: ♥čokolada

youtube ili twitter: ♥youtube 

sunčane naočale ili torbe: ♥sunčane naočale

 



 

             Rubrike!




Kao što ste mogli saznati u prošlom postu(ako ste ga čitali) otvorila sam 3 nove rubrike:) Nadam se da će vam iti malo biti zanimljive.Evo da ponovim za one koji nisu čitali prošli post:

♥Rubrika Favourites-Pišem je na kraju svakog mjeseca i tu objavljivam stvari koje sam jako voljela taj mjesec(pjevači,glumci,slike,make-up,moda,pjesme,filmovi...)

♥Rubrika Anketa-Objavljivat ću je svaki drugi tjedan i u njoj će biti npr. par anketica poput Zima ii ljeto,jakna ili hoodie i vi ćete odg. u komovima vaše,a ja svoje u postu:)

♥Rubrika Moda za sve-Ovu rubriku pisat ću svaki drugi tjedan i u njoj ću objavljivati nove krpice iz naših najdražih dućana poput New Yorkera,H&M,Bershka,Mango,Zara... I naravno stavljat ću neke nove trendove i moje najdraže "fashion" slike.

Pa eto,nadam se da će vam se dopasti.Ovaj put ćemo imati sve rubrike jer tek počinjemo:)



RUBRIKA FAVOURITES∞♥

Ovaj mjesec mi je jako brzo prošao pa dobro to je još jedan mjesec bliže ljetu wii:) Evo par mojih favorita kroz ovaj mjesec:

-♥naj pjevačica-Lana Del Rey

-♥naj pjevač-Justin Timberlake

-♥naj glumica-Ash 4ever<3

-♥naj glumac-Johnny Depp

-♥naj film-Pitch Perfect<3

-♥naj pjesma-suzila sam na dvije xd One way or another i Diet Mountain Dew<33

-♥naj slike-Sve 4 su bile na mojoj pozadini od mobitela ovaj mjesec:3






-♥naj gif-bili bi prekjut zajedno:3




-♥naj citat-;)




-♥naj modni dodatak-Okrugle sunčane naočale<3




-♥naj odjeća-Šarene tajice,nešto galaxy;)




-♥naj hrana-Sve xd Al možda kroasan xd To sam jela svaki dan za marendu haha:')




-♥naj youtube guru-BeautyBaby44




-♥naj make-up stvar-Rocket maskara,tuš uvijek<3 i labelo




-♥naj cipele-Timberlandice<3




-♥naj parfem-Neki stoti tamo xd

-♥najbolja stvar što mi se dogodila ovaj mjesec-Saznala sam da idem na koncert od Beyonce 17.4 u Zg<333




 

RUBRIKA ANKETA!∞♥

U ovom rubrici kako sam rekla postavit ću anketu,a vi ćete te u komentarima odgovoriti na nju.Nadam se da hoćete pa krenimo:)

 

1.Zima vs Ljeto 

2.Horor vs. Komedija 

3.Koga želite na sljedećem dizajnu?

4.Dali ste zaljubljeni?

5.Rihanna vs. Nicki

6.Justin vs. 1D 

7.Strana vs. domaća glazba 

8.Matematika vs. Fizika 

9.Uggs vs. Converse 

10.Kolko prolazite do sad u školi?

11.Koliko najboljih prijatelja imate?

12.Andrea69 vs. Popcorn 

13.Teenage Dream vs. Teen Star 

 

To je to od Ankete za ovaj tjedan ODGOVARAJTE U KOMOVE:)




 

RUBRIKA MODA JE SVE!∞♥

 

Moja najdraža rubrike hehe.Obožavam modu! Barem 3 puta mjesečno idem u shopping hhe.U ovoj rubrici kak osam rekla ocjenit ću izgled par slavnih osoba,iznjet ću vam nove komade odjeće iz poznatih dućana i staviti vam 3 moje najmodne kombinacije u zadnje vrijeme:) Let's go!




Ocjenjivanje izgleda:

1.

Znate da nemogu proći bez Ash u postu hehe.Ova slika slikana je prošli tjedan na Press za novi film Spring Breakers.Znate da volim Ash,ali ova modna kombinacija mi se baš i ne sviđa.Haljina je malo preduga za njen style kakav je ona prije nosila i dekolte je malo previše,a i detalji na haljini mi nisu nešto.

Ocjena: -7

2.

Ovdje vidimo Jennifer Lawrence na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.Samo da spomenem da mi je predrago što je osvojila Oscara,obožavam je:D Bijela je in uvijek! Tako da haljina ima predivan čipkasti detalj,bez naramenice i dolje lepršavo totalno mi se sviđa:) Haljina je predivna i ovaj put mi uopće ne smeta dužina.

Ocjena: 9

3.

Na ovoj slici je Dianna Agron jedna od mojih najdražih glumica.Što se tiče haljine sviđa mi se gornji dio sve do ovog donjeg.Ne sviđa mi se uzorak na donjeg dijelu i ne sviđa mi se kako je sparila ovo sa kao tajicama ili što je ovo već.Ali sve u svemu,onako lijepo.

Ocjena: 8

 

Moje 3 najdraže kombinacije( u zadnje vrijeme):

1.

Ovo je totalno moj style! Obožavam tajice sa uzorkom,starke,jeans košulju i sve dodatke.Jednostavno casual i perfect!

2.

Ovaj style je meni jedan od dražih.Obožavam jeans košulje,ove topove i kratke hlače u boji naravno:)

3.

Ovaj styling mi je dobar,sve osim hlača.Sviđa mi se blejzer i koušlja i detalji,a hlače su mi previše upečatljive za moj ukus.Ali opet zajedno je predivno:)

 

Novi modni komadi(New Yorker,Zara,H&M)

Evo par novih krpica što možete nači na internet stranicama od dućana New Yorker,Zare i H&M:

1.

Ovo je iz Zare nova kolekcija za proljeće 2013.Majca je predivna sa super porukom.Cijena je 200 kn.



2.Zanemarite cipele i to,bitne su tajice.Jako mi se sviđaju sa ovim printom.Možete ih naći u Zari za 230 kn.

3.

Ovo je majca iz New yorkera za kolekciju Spring 2013.Ne znam cijenu,ali potražite je u dućanima jer je preslatka:3

4.

Obratite pažnju na jaknu.Ona je iz New Yorkera isto za novu kolekciju.Kožna je predivne boje:) Love it!

5.

Ako za proljeće ipak bazirate na lagane jaketice poput ove Jeans onda je ova odlična.Možete je naći u H&M za 200 kn:)

6.

Ako vapite za nekim modnim dodatkom za proljeće,preporučavam marame iz H&M,ova je 70 kn i meni se čini predivna:)

7.

Ako i niste fan nekih previše upečatljivih haljina,mislim da će vam se ova svidjeti.Lagana,tanka,bijele ili narančaste boje.Možete je naći u H&M,cijena je 180 kn.

8.

Ove traper košulje će biti jako popularne i trendi ovo proljeće.Preporučavam vam da nabavite jednu.Ja sam nabavila ovu koja podsjeća na ombre izgled.H&M,200 kn.

9.

Napokon malo da pokažemo i majce.Za proljeće će vam sigurno trebati majce kratkih rukava.Ova mi dosta sliči na britansku zastavu xd.Iz Bershke je i 100 kn je.

 

11.

Ako ste fan okruglastih naočala(kao šta sam ja hihi) ovo će za vas biti totalni in ovog proljeća.Zato nabavite si jedne.Ove su iz New Yorkera za 60 kn:)

 

To je sve od ovog posta.Znam da su većina posta bile slike,ali nisam imala vremena.Nadam se da će Beauty TAG osvanuti i na nekom drugom blogu:) Komentirajte dali vam se sviđaju rubrike i dali su vam pomogle.I nezaboravite odgovoriti na anketu u komovima:)




 

OVAJ TJEDAN GLASATE ZA:

1.One Direction-One Way or Another




2.Say you're just a friend-Austin Mahone ft. Florida




4.Maroon 5-Daylight



5.DEMI LOVATO-HEART ATTACK





Nadam se da vam se sviđa post.Znam da je nešto previše slika,a malo teksta što je čudno od mene,ali eto,nisam stigla.Trudila sam se i za ovaj post pa očekujem komove.Povisila sam 10 komova,znači za sljedeći post očekujem 40 komova.Ko bude komao najviše u sljedećem postu čeka ga daar:3 Odgovorite na anketu u komovima,glasajte za pjesmu i napišite što mislite o postu.Love ya<33



post napisala: Benzoholic+♥∞

domena:www.teenmusic.bloger.hr

uvjet za sljedeći post: 40 komova

kontakt: benzoholicgirl@hotmail.com

 © COPYRIGHT 2013/2014


teenmusic @ 17:46 |Isključeno | Komentari: 46 | Prikaži komentare
subota, veljača 16, 2013
 

 

 

                       

 

 

 

  

  

 

Bok blogeri!:) Kako ste mi? Nadam se da ste se lijepo proveli na Valentinovo i ako nemate dečka/curu.Ja sam dan provela sa frendicama,a poslije sam se samo našla s dečkom i dobila ružu i malog medu:) Pitate se kako je već osvanuo novi izgled bloga,a tek sam stavila novi dizz prošli tjedan e pa više o tome će te saznati kroz ovaj post:) Ovaj tjedan mi je protekao samo učeći i maštajući o ljetu.Nastavnica iz hrvatskog nam je zadala sastav na temu Da nije ljubavi,svijeta nebi bilo uf namučila sam se i nakraju dobila 4,al dobro je i to.Sad dok traje škola živim samo za srijedu jel mi onda izlazi nova epizoda pll;) Ova je bila odlična,a imate i mali gif gore koji uvijek stavim:) Pitali ste me gdje nalazim gifove,e pa nalazim ih na tumblru,a neke i radim sama:) Oovaj tjedan izašlo je nova pjesma od Lane(stavit ću je da možete glasati za nju) i spot za Sui&Tie od Timberlake-a i spot od With your love od Cher Lyod:) Za 5 dana izlazi pjesma i spot od 1D "One Way Or Another" Cant wait:) Pošto nas je na blogu obasjao novi dizajn odlučila sam pisati o curi na dizzu koji svi vi koji me poznate bar malo znate da sam opsjednuta s njom.Pogodite o kome je riječ? Pa Ashley Benson po tome i naziv i moj nadimak: Benzoholic(njeni fanovi).O njoj sam već dugo planirala pisati i svi ste me pitali kadd ću pisati o njoj pa evo kao naslov "My girl crush" dobili ste post:) U nastavku posta reću vam nešto o novom dizzu i novim rubrikama.Pa evo krenimo sa postom.btw. kviz traje do 28.2 pa požurite sa svojim odgovorima i pobijedila je Rihanna pa imate njenu pjesmu na blogu+ dodatnu pjesmu:)

btw.  Danas je rođendan mom najdražem Ed-u pa kralju želim ti sve najnajnajbolje za ovaj 22 rođendan:) Volim te<3333

 






 

 

 

 

 

 




 

MY GIRL CRUSH (ASHLEY BENSON)!

 

 

     

 

Evo napokon je došao i taj trenutak kad pišem o toliko isčekivanom postu.Da ona je moja "girl crush" i obožavam je!Mislim da će mi ovaj post biti najzanimljivije i najjednostavnije pisati jer znam sve moguće o Ashley:) Svi koji me znaju ovdje na blogeru,znaju da je moj idol Ashley Benson s tim ide i moj nadimak na blogu-Benzoholic(njeni fanovi).Ako ste se oduvijek pitali tko je ta cura i zašto nju baš Maja voli? e pa u ovom postu ćete to saznati.Kao što se i vidi i dizajn je prošli bio na Ash,ali je i ovaj samo što je skupa sa Lucy Hale.U ovom postu vam neću vam pisati "romane" o Ashley da bude tako dug nego ću ga učiniti zanimljivim samo da znate zašto je ja toliko volim i saznate nešto o njoj.Svi oni koji ne volite Ashley ili nju kao Hannu Marin ne trebaju čitati post i mogu slobodno otići sa bloga.Želim da se zabavite dok čitate nešto o njoj i evo krenimo.

ASHLEY BENSON-Osnovni podaci



 

 

-Puno ime i prezime: Ashley Victoria Benson




-Nadimak: Ash




-Rođena: 18.12.1989(23 godine),Anaheim Hills,California U.S




-Čime se bavi: glumom,manekenstvom,plesom




-Najpoznatija po ulozi: Pretty little liars(Hanna Marin)




-Počela karijeru: 2002 g.




-Visoka: 165 m 




-Njena stranica: ashleybenson.net




-Njen twitter: AshBenzo




-Njen youtube: itsashbenzo




-Njen keek: AshBenzo



 




 

ZASTO JE BAS ONA MOJ IDOL?




2011 su svi brujali o seriji za tinejđere Pretty Little Liars i ja sam odlučila pogledati prvu sezonu pa sam mislila možda mi se svidi.Kad sam završila sa gledanjem prve epizode bila sam oduševljena jer mi se serija jako svidjela.Jako mi se svidjela uloga Hanne Marin u seriji i odlučila sam upisati u google da vidim tko je glumi.Kasnije sam saznala da je ta glumica Ashley Benson i da bila mi je poznata po filmovima(Suddenly 30,Christmas Cupid,Bring it on) i od tada sam je jednostavno počela obožavati! Kopirala sam njen stil,pratila je na njenom blogu,twitteru,instagramu,gledala pll svaki dan i čitalo o njoj.Ashley nisam zavoljela samo kao Hannu Marin nego kao i Ashley.Ona je jedna lijepa i draga cura sa svojim smislom za humor koji me tako oduševio.Njen stil za muziku i za oblačenje također.Jednostavno za mene će ona uvijek biti posebna i jedina Ashley.Iako se malo promjenila u te dvije godine meni to nije smetalo.Eto zašto baš ona:)






FACTS

-ima tetovažu na vratu iza uha koja prikazuje ružu sa srcem

-najteža uloga joj je bila u filmu "Bring it on" jer je morala naučiti puno koreografije za ulogu navijačice

-za sebe kaže da je ovisna o shoppingu i modi(Me too haha:))

-u svijetu slavnih najviše joj nedostaje slododnog vremena

-njena najveća strast su ples i pjevanje.Pleše od 2.,a pjeva od 5.

-ne boji se gmazova,ali se boji visine

-njena najveć ljubav je maltezer Olive

-omiljeni glumci su joj Leonardo DiCaprio i Johnny Deep

-najdraža pjevačica joj je Lana Del Rey

-prvi posao koji je dobila bila je reklama za jednu pizzeriju

-upisala je glumu u kazalištu "The second City" ali je nikada nije završila

-pozirala je za Teen Vogue magazin skupa sa Britney Spears




 

 

 

KARIJERA




Ash se rodila dva mjeseca prije nego li je trebala te su je držali dosta u inkubatoru,čak su mislili da će joj trebati operacija srca,ali nakraju je bilo sve dobro.Rodila se u Californiji.Ima stariju sestru Shaylene,majku Shannon i oca Jeff-a.Kao mala pohađala je tečajeve baleta,hip-hopa,jazza.Voljela je i pjevati te je nastupala u školskim mjuziklima.Kad je imala 5 već su je primili kao malu manekenku za plesne magazine.Kasnije se pojavila u Zoey 101 u epizodi Quinn's date.I pojavila se u NLT videu "Only girl".1999 se poćela baivti glumom,te se pojavila u nekoliko reklama.Tek kasnije se prebacila na filmove i televiziju.Shvatila je da je gluma njena strast i potpuno joj se posvetila.Ashley se kasnije pojavljivala u brojnim filmovima poput 13 going 30,Bring it on...I na TV emisijama:Nikki,The District,Strong Medicine,,Zoey 101,7th heavenOstala je zapamčena po ulozi Hanne Marin u seriji Pretty Little Liars koju i dan danas glumi.






 

 

 

STIL




Ashley je seksi plavuša koja voli nositi sve trendi i "girly",a kaže da samo kad su joj loši dani nosi trenerke i hlače,mada voli i svoje Conversice.Ash kombinira lepršave tunike i nabrane suknje uz klasične blejzere ili jednostavnu čipkastu haljinu uz kožnu jaknu.Obožava štikle i upadljive detalje poput širokog pojasa kojim naglašava struk,biserne naušnice i velike torbe s kratom ručkom.Obožava kožne jakne i crne hlače i svoje rey ban naočale.Što se tiče make-up najviše voli Smokey eyes i ruž.Kosa jo je plava i valovita.Obožava lakirati nokte neon bojama.Evo slikice:)
















 

 

 

LJUBAV

Ashley je u vezi sa  BFF od Justina Biebera i njegovim trenerom Ryan-om Good-om.





 

 

 

NAJPOZNATIJE ULOGE




1. 2004 godine glumila je u poznatom filmu 13 Going on 30 i glumila je jednu od "6 komada".Film govori o tome kako je djevojčica od 13 god. bila ljuta na sve i poželjela da bude velika i ta joj se želja ispuni i ona mora napraviti sve da se ponovo vrati natrag.Obavezo pogledajte film je odličan:)



2.2007 se pojavljuje u filmu Bring it on:In it to win it.Glumila je Carson navijačicu.To joj je bila najteža uloga jel je trebala naučiti dosta koreografija.Film je odličan:)



3.2010 se pojavljuje u filmu Christmas Cupid.Film je božićni,a ona glumi Caitlin koja umire u filmu i njen duh posjećuje njenu frendicu te joj govori kako će je posjetiti 3 duha te večeri,a to će biti njeni bivši...Film je odličan:)




4.U trećem mjesecu ove godine Ashley će se skupa sa Selenom i Vannesom pojaviti u filmu o kojem već svi bruje,a to je Spring Breakers.Mislim da će Ashley zapamtiti po ovoj ulozi dosta.Ash u filmu glumi Brit koja je željna zabave te skupa sa svojim frendicama opljačka banku te upadaju u probleme...Can't wait:)




5. Ashley je najviše zapamćena po ulozi Hanne Marin u tinejđerskoj seriji Pretty Little Liars koja se poćela emitirati 2010 godine.Hanna je djevojka kojoj je umrla najbolja prijateljica,a nakon toga njoj i još  3 frendice počinju stizati neke čudne prijeteće poruke....



Ashley se još pojavila u filmovima: Neightbous,Bart got a room,Fab five...I u serijama: How i met your mother,CSI Miami,The District,7th Heaven,Zoey 101,Eastwick....Pojavila se i u spotu benda Hot Chelle Rae "Honestly","Blacklight" od One Call,"That girl" od NLT i True Love od Lil' Romeo.











NEKI VIDEI,NASLOVNICE MAGAZINA




Ashley je najbolja prijateljica Shay Mitchell i nji dvije su prije stalno bile na ustream,livestream i naravno da sam ih gledala,prezabavne su:) Ashley ima i svoj yt chanell gdje je prije objavljivala videe plesa itd... Selena je Ashley i Ryana snimala kako izvode video na pjesmu Call me maybe i Justin je to objavio na twitteru(postavit ću dolje video).Što se tiče mode Ash je trenutačno lice nove linije Faviane,a bila je i prije lica mnogih modnih kuća.Pojavljivala se i na naslovnicama magazina poput Teen Vogue i Seventeen i drugim.

Naslovnice:





 

Videi:

1.Ash i Shay pjevaju Kiss me:)




2.Ryan i Ash plešu na Call me maybe:)




3.Shay i Ash na kameri:)




4.Ash pleše:)



5.Ashley Benson style



6.Ash i Shay-Mr saxobeat<3



7.Ash i Shay-Barbie girl




To je sve od ovog dijela posta:) Nadam se da ste saznali nešto o mojoj najdražoj glumici:) Svi hejteri nisu poželjni pa ne komentirajte uopće:) Ashley meni znači jako puno i nadam se da ću imati priliku je upoznat jednog dana.Ovo naravno nije sve što znam o njoj samo sam suzila da vama bude zanimljivije i da vam ne bude dosadno,nada mse da nije bilo.Pogledajte videe:)





 

 

 

 

 




NOVI IZGLED BLOGA+NOVE RUBRIKE!



Evo kao što ste mogli primjetiti kad ste ušli na blog postavila sam novi dizajn bloga.Iako sam prije 5,6 dana postavila dizajn na Ashley Benson odlučila sam da je to bilo samo za Valentinovo i pošto se Željka sama ponudila da mi napravi dizajn odlučila sam osvježiti blog i staviti vam taj dizajn.Ovaj dizajn će biti duže jer mi se jako sviđa.Još jednom zahvaljujem Željki i posjetite njen blog musicwinx.bloger.hr.Sada ću vam malo opisati ovaj dizajn.

-Dizajn je ovaj put na Ashley Benson i Lucy Hale(samo će određena osoba shvatiti zašto je na nji dvije;)) Dizajn izgleda proljetno i svježe.Boja koja prevladava je roza.Promijenila sam welcome poruku.Vidite li gore one kružiće iznad glave od Ashley i Lucy,e pa kliknite na to i doćete na njihov twitter:) Cool je tako?;)

-Za Elite ovaj put sam stavila blogove: Popcorn,Andrea69,Teenage Dream,Girls Aloud i Cool Teen Life.Nadam se da vam se sviđaju slike koje sam izabrala za vašu elitu:) I nemojte mi zamjeriti što nisam stavila vaše blogove.Ja volim svaki blog na svoj način,ali ne mogu sve staviti.

-Za chat sam stavila pozadinu koja se slaže uz dizz:)

-U htlm-u Site Info možete pronači više informacija o blogu.

-U htlm Avi for this week stavljat ću svoje avatar sa chata.Nadam se da vam se sviđa ovaj sad;)

-Za htlm clock,banner i visitors nemam ništa dodati.

-Za htlm Vote voljela bih da glasate za mene tako da stisnete gif,a i voljela bih da i vaši blogovi imaju Top Listu da se mogu prijaviti;)

-Dobili smo i prvu anketu na blogu:) Kliknite što najviše volite čitatiti na blogu

-I napokon smo dobili tu dugo očekivanu Arihivu.Sad kliknite na mjesec i možete sve pročitatiti:)



 

Što se tiče novih rubrika znate da na ovom blogu postoji samo jedna rubrika,a to je Time for school gdje pišem sve u vezi škole e pa bilo je vrijeme da otvorim i nove.Nove rubrike na blogu bit će:

Favourites-Mjesečno u ovoj rubrici pisat ću svoje najdraže stvari tijekom tog mjeseca(pjesme,filmovi,pjevači,make-up stvari...)

Anketa-Ovu rubriku imat ćemo svaka dva tjedna.U postu ću vam dati neku Anketu npr. Čokolada vs. Sladoles,Ljeto vs. Zima i vi ćete odgovoriti u komentare pa ćemo vidjeti čega je više bilo:)

Moda za sve-Za ovu rubriku sam najviše uzbuđena:) Pisat ću je isto svaki drugi tjedan i radit će se o modnim kombinacijama koje ja trenutačno pronalazim u dućanima H&M,New Yorker,Zara...I stavljat ću trendove i ono što ja volim nositi.

Nadam se da ćete uživati u ovim rubrikama:)



OVAJ TJEDAN GLASATE ZA:

1.LANA DEL REY-BURNING DESIRE



2.JUSTIN BIEBER-I WOULD




3.JUSTIN TIMBERLAKE-SUIT&TIE



4.CHER LYOD-WITH YOUR LOVE



5.MACKLEMORE-THIRT SHOP






Nadam se da vam se sviđa post i novi dizajn.Komentirajte kako vam se sviđa dizajn,glasajte za pjesmu,odogovorite na anektu u htlm-u,recite mi tko je vaša "girl crush" i jel ste uzbuđeni zbog novih rubrika:) I nezaboravite se prijaviti na kviz:)






 




post napisala:Benzoholic+♥∞

domena:www.teenmusic.bloger.hr

uvjet za sljedeći post:30+ komova

kontatk: benzoholicgirl@hotmail.com

© COPYRIGHT 2013/2014

teenmusic @ 16:19 |Isključeno | Komentari: 45 | Prikaži komentare
petak, veljača 8, 2013


 

 







Hanna i Aria in 3x18(Death to me)

 

Bok,bok:) Evo kako sam obećala ide novi post.Danas je petak i nisam išla u školu jer me malo boli.Došao je i lunapark kod nas pa se nadam da ću ozdravit brzo;) Prošli tjedan sam zaboravila u postu napisati da našem Hazzi čestitam 19 ročkas pa evo želim mu sve najbolje i da mu ova godina donese velik uspjeh i nagrade sa 1D,da nađe neku prikladnu curu i da bude sretan i zdrav:) Izašao je danas i mali sneak peak o 1D 3D Movie koji će početi prikazivati u kolovozu(stavit ću ispod link).Nova epizoda pll u utorak bila je odlična.Wesley se vratio:3 I Spencer je totalno poludila haha.Pjesma koga je pobijedila je Change your life od LM(postavit ću).Imate novi avatar u htlm-u.Puno vas me je pitalo do koliko traje kviz pa kviz traje do 28.2 pa imate vremena se prijaviti.Uskoro će ići i novi dizz za valentinovo.U ovom postu pisat ću vam o sada jednoj od mojih naj pjevačica Lani Del Rey.Nemogu vam ni opisati kako sam je zavolila u ovih 3,4 tjedna.Možete i primjetiti da je ona na dizzu i dosta vas me je pitalo da pišem o njoj pa se nadam da će post biti zanimljiv jer nitko ovo nije pisao do sad.Drugi dio posta bit će posvećen Valentinovu koji nam dolazi ubrzo točnije 14.12.Za mene to nije baš poseban "blagdan" al eto odličila sam nešto malo napisati u vezi toga kao i TAG:) Nadam se da ćete uživati u ovom postu i mogu vam reći da je ovo već 21 post bloga jeej:) Ne zaboravite učestovati u kvizu i krenimo...

1D 3D Movie trailer:



Pretty Little Liars promo 3x19:




 

LANA DEL REY



Info:

Puno ime: Elizabeth Woolridge Grant

Nadimak: Lizzy

Rođena: 21.6.1986(26 god.); Lake Placid,New York,US

Čime se bavi: Pjevačica,piše pjesme,muzičarka i model

Neke pjesme: Born to die,Blue Jeans,Video Games,Summertime Sadness,Diet Mountain Dew,Radio,Million dollar man,Ride,Dark Paradise,Lucky ones....

Počela karijeru:2009 god.

Njena stranica: lanadelrey.com




 

DJETINJSTVO:

Lana se rodila u malom mjestu Lake Placid,nedaleko od New Yorka,ali su je bogati rodtelji nakon osnovne škole preselili u skupi internat u Connecticutu.Kćerka je milionera Roba Granta.Priznaje kako je u teen godinama bila prilično tužna i usamljena jer se uvijek osjećala drugačija od ekipe iz svojeg razreda.Užasno joj je nedostajao rodni grad i jedva je čekala da završi školovanje.Ipak je sretna što je prošla kroz sve to jer su je te "tugaljive" teen godine potakle na pisanje današnjih hitova.Čim je zavšrila srednju školu i konačno otišla iz internata,shvatila je da se želi baviti nekim kreativnim i zanimljivim poslom.Sanjarila je o karijeri pjevačice ili možda slavne spisateljice popularnih romana.Prvi korak prema glazbenoj karijeri napravila je uz pomoć ujaka koji ju je naučio svirati gitaru.Njezino novo,glazbeno umijeće toliko joj se svidjelo da je po cijele dane i noći svirala i pokušala skladati nove pjesme.



KARIJERA:

Kako dolazi iz prilično bogate obitelji nije imala problema oko financiranja prvih glazbenih koraka.2008 je izdala prvi EP sa nazivom Kill Kill.A 2010 i svoj prvi mini-album "Lana Del Rey" sa samo tri pjesme,a nešto kasnije i album istog imena koji,nažalost,nikada nije ugledao svjetlo dana.Tata joj je pomogao oko marketinga i okupljanja cijelog tima pomoćnika na novim singlovima.A novi menadžer joj je i osmislio lako pamtljivo umjetničko ime.Spojili su ime njezine omiljene glumice Lane Turner i ime najdražeg automobila Ford Del Rey.2011 potpisuje ugovor sa Sstranger Records i objavljuje svoj debi singl Video Games koji je odmah pušten na Itunes i postigao veliku popularnost.I u Siječnju 2012 izdaje album Born to Die koji je dosegnuo veliku popularnost.




LJUBAV:

Njezin singl,zahvaljujući kojem je postala tako popularna,Video Gmaes govori zapravo o njezinoj prvoj,nesretnoj ljubavi.U tajnovitog dečka,čije ime ne želi otkriti,zaljubila se jer je,kako tvrdi,poput nje bio totalni autsajder.Uglavnom su uvijek učili zajedno,a u pauzama je on obožavao igrati video igrice zbog čega je i pjesma dobila upavo to ime.Lana je priznala kako još uvijek,nekoliko godina nakon prekida,plače kada izvodi tu pjesmu.Zanimljivo kako je sama montirala scene za video na svojem kompjutoru.




STIL:

Nekim dijelom najviše nas je na Lani privukao njen otkačeni izgled.Lana obožava osmišljati dvoje mode retro kombinacije na koje su je nadahnule 50-e i 60-e godine prošlog stoljeća.Na vrlo ženstvene odjevne predmete i naglašenu šminku često doda sasvim neočekivani dodatak,kao što su tenisice ili poderane traperice.Jednostavnu frizuru,dugu plavo,smeđu,crvenkastu kosu uvijek nosi raspuštenu.A poznata je i po jedinstvenim ukrasima na kosi: vijencima šarenog cvijeća!






NAGRADE,NASLOVNICE MAGAZINA

Lana je osvojila dosta nagrada.Ponajviše prošle 2012 godine.Evo koje: Brit Award(International Breakthough Act),Woman of the year, for Album Title,Ivor Novello Awards(Best Contemporary song),UK Music Video Awards(Best Pop Video),MTV EMA(Best Alternative).Bila je nominirana više puta za svakakve nagrade.Što se tiće lica na naslovnicama slikala se i potpisala ugovor sa modnom kućom H&M prošle godine za zimsku kolekciju.Kao lice na naslovnicama časopisa bila je u Vogue,Billboard,Rolling  Stone,Glamour....






FUN FACTS

•Video Games je u roku 5 mjeseci dosegao 20 miliona gledaoca.

•2011 je osvojila nagradu za "Next Big Thing"

•Još uvijek pomaže u čuvanju djece 2 puta na tjedan

•Ona opisuje sebe kao "self-styled gangsta Nancy Sinatra

•Njezina najdraža igrica je Mario Kart

•Najdraža boja joj je ružičasta

•Naj pjevači su joj Kurt Cobain i Elvis Presley

•Naj hrana su joj jagode sa šlagom

 

MOST POPULAR VIDEOS

Blue Jeans



Video Games




Born To Die



 

AVATARI ZA CHAT OD LANE:



 

To je bilo sve od ovog dijela posta.Nadam se da ste saznali nešto više o Lani i da ćete poslušati koju njenu pjesmu jer je najnajnajbolja:D




VALETINE'S DAY !

 



 

Valentinovo ili Dan zaljubljenih blagdan je koji se obilježava 14.veljače.Taj blagdan slavi se širom svijeta i obično kažemo da je mjesec veljača-Mjesec ljubavi.Na taj dan pokazujemo koliko nam je stalo do nama bliskih i dragih osoba može to biti dečko/cura,bff,mama,rodica,brat/sestra...U ovom postu dat ću vam par ideja za porukice koje možete napisati simpatiji,par ideja za poklone,par videa kako da napravite nešto DIY i kako da se obućete za Valentinovo i zabavite i ako nemate simpatiju.I na kraju TAG povodom Valentinova.



Ideje za porukice:)

•Kad ti najteze bude ili kad osjetis da te nesto boli, sjeti se da postoji bice koje te vjecno i duboko... VOLI!

•Ti imas nesto lijepo, sarmantno, uzviseno, jedinstveno, nesto sto drugi nemaju i ne mogu imati, ti imas MENE!

•Prijateljstvo i ljubav lijepe su riječi, ali dobra prijatelja teško je steći. Zato ruku možeš dati svima, ali srce samo iskrenima!

•Poletjeli anđeli poput ptica dotakli predivan osmijeh tvoga lica nek ponesu poruku na krilima bijelim da sretan dan zaljubljenih od srca ti želim!!!



Ideja za poklone:)

Ovi pokloni mogu proći za njega,nju,bff,brata,sestru:)

•Čokolada-Najeftinije,ali uvijek prolazi:) Još ako je zamotana u neki kjut papir!

•Čestitka-Uvijek je lijepo kad ti neko napiše neke divne riječi ili ti posveti pjesmu,ali ne putem sms nego čestitke i još ako imaš neko srce na sebi aw:)

•Beauty košara-Možete je naći u svim drogerijama(dm,kozmo,bipa).Imate za njega npr. stvari za brijanje ili nešto za tuširanje,a za nju isto u vezi njege tijela ili šminke.

•Cvijeće- Svaka cura se osjeća posebno kada dobije cvijeće zato mislim da je ovo odličan poklon za nju!

•Privjesak u obliku srca- Mislim da je ovo originalan i lijep poklon za sve:)

 



Videi:)

Sada ću vas zasuti videima koje želim da pogledate jer su zakon!

1.Slatkiši koje možete sami napraviti za Valentinovo.Jednostavno i njami!



2.Kako napraviti slatku čestitku za Valentinovo.



3.Make-up za Valentinovo:) Meni se ovaj jako sviđa!



4.Kako se obući za valentinovo+kako da se provedeš ako nemaš simpu.Ovo mi je jedan od najdivnijih videa koje sam pogledala u zadnje vrijeme.Obavezno pogledajte i reci mi šta mislite u komove:)



5.DIY sapun u obliku srca:) Ovo moram probati!







TAG!







1.What are you thoughts on Valentines Day/Why? Pa Valentinovo mi nikad nije bilo neš posebno,al volim taj praznik jel možemo na neki jednostavan način pokazat da volimo svoju simpu,bff čak i mamu! 

2.Have you ever had a valentine before? Da u vrtiću ako se to računa xd.Ma nisam nikad imala tako pravo ljubav na valentinovo,al evo ovo će biti prva godina;)

3.What is the cutest thing that you have ever experienced on Valentines Day? Nama su tete u vrtiću svake godine izabrale ko će biti naša ljubav i mi smo onda tome trebali u vrtić donjet neki poklon haha.Sječam se da sam ja od nekog Ivana dobila igračku na plavo srce i Milka čokoladu aww.

4.What is your favourite Valentines Day candy? hm... definitivno čokolada!

5.Do you have a valentine this year? Dap:)

6.If you were to get a gift on Valentines Day what would it be? hm.. Ma meni toliko pokloni nisu ni važni,bitno da smo skupa tu večer,a nezz možda neku bombonjeru xd.

7.If you were to have celebrity girl and boy valentine,who would it be? Definitivno bi se ja Ashley super zabavile na valentinovo xd Išle u shopping i imale party u pidžamama hahaha:) A za dečka hm...Harry Styles ili Niall Horan:)) i Ryan Gosling.



 

Ovaj tjedan glasate za:

1.Lana Del Rey-Radio




2.Bruno Mars- When I was your man




3.Rihanna-Nobody's Business






Nadam se da vam se sviđa ovaj post.Da ste saznali nešto više o Lani i da ćete nadam se poslušati neke pjesme od nje pa mi recite u komentarima što mislite;) Napišite mi u komove kako mislite provesti ovo valentinovo(sa simpom,frendicom,rodicom...),glasajte za pjesmu i ako želite možete i vi na vaše blogove objaviti ovaj TAG:) Skupite 30 komova i sljedeći vikend vas čeka novi post.Pusa i pitajte u komove sve što želite i nezaboravite se prijaviti za kviz jer su nagrade supač! Mail imate dolje i ostavila sam vam prošli post da možete vidjeti pitanja:)



post napisala: Benzoholic+♥∞

domena: www.teenmusic.bloger.hr

uvjet za sljedeći post: 30+ komova

kontakt: benzoholicgirl@hotmail.com

© COPYRIGHT 2013/2014

teenmusic @ 19:45 |Isključeno | Komentari: 42 | Prikaži komentare
subota, veljača 2, 2013


 







Hanna Marin in 3x17

 

Bok ljudi! Kako ste mi? Evo pišem vam ovaj post u petak,ali vidit ću kad ću ga objaviti nadam se šta prije:) Ovaj tjedan izašla je nova epizoda pll i bila je dosta dobra nadam se da su svi fanovi serije uživali:) Izašao je i novi spot za pjesmu Change your life od Little Mix,a i 1D su najavili ni novi singl.Ovaj petak sam došla u 2 iz škole i cijeli dan sam se odmarala i gledala TV.Tjedan je bio dosta naporan i nikako ugodan.Dobila sam 4 iz povijesti i dosta sam zadovoljna;) Rekla sam vam da ću pisati u mjesecu 2 do 3 posta i ja sam se ipak predomislila i odlučila da ćete svaki vikend u tjednu imati novi post na ovom blogu(naravno ako zbog nečeg ne budem spriječena). Pošto sam navečer stalno na kompu odlučila sam da ću svaki dan u tjednu odvojit barem pola sata da napišem nešto u postu i tako ga dovršavati do vikenda kad će biti objavljen:) Nadam se da vam se sviđa ova vijest.Vidjela sam da me Aida u prošlom komentarima pitala zašto me nema i zašto nisam na chatu? Aida ja sam 1.srednje i nemogu tako stalno biti svama na chatu i komati ti odmah post.Jedva stignem sve za školu,a kad sam na kompu nemam vremena za chat i komanje samo pogledam i pročitam postove i to je to.Svima ću komati i znajte da čitam baš svaki vaš post! Imate novi avatar sa strane u htlmovima.




Pobijedile su dvije pjesme pa ću ih staviti gore u Playlist.Arhivu vam i dalje ne mogu staviti.Puno vas me je pitalo da želi čitatiti i o ostalim lažljivicama,ali obećavam da će arhiva biti postavljena ubrzo. Stavila sam i nove elite a to su blog Popcorn i Drea&Tea jel su mi to najdraži blogovi.Stavljat ću ih još;) Kao novi htlm stavila sam follow Ashley! Kliknite na onaj znak ispod i folovali ste je na twitteru:) U ovom postu ću vam pisati o avatarima za chat i kao veliku nagradu za skoro 3000 posjeta na blogu PRVI KVIZ BLOGA TEEN MUSIC! Nadam se da ćete rješavati kviz jer su nagrade sjajne.Netko će od vas koji pobijedi imati priliku samnom otvoriti blog i postatiti mi najbolji prijatelj na blogovima kojeg ću reklamirati u svojim postovima pa nadam se da ćete rješavati kviz:D Evo ja sam već produljila sa uvodom pa da krenimo na post;)

 

AVATARI(slika na tvojem chat profilu)

O ovom sam već dugo razmišljala pisati i evo napokon pišem.Primjetila sam da isto toliko kolko neki ne znaju napraviti blog ne znaju se priključiti chatu i staviti sliku pokraj svoga chat imena.U ovom postu podućit ću sve one koje ne znaju što je chat kako da naprave svoj profil na njemu i kako da promjene ime i sliku! A za ove ostale koji to znaju imam poslasticu:) Svi koji tražite neki super avatar odlučila sam vam dati puno slika na sve moguće zvijezde(Mogli ste ih predložiti u prošlom postu) i tako vam olakšati potragu za super avatarom koje je jako važan:D




Što je chat? (kako se priključiti,promjeniti ime i sliku)

Chat je neka vrsta komunikacije.Imate chat na facebooku,twitteru i drugim stranicama.Naš chat na blogovima je malo drugačiji i sastoji se kao u nekoj "kutiji".Kada uđete u moj blog sa desne strane možete ugledati naziv chat i ispod njega taj chat na kojeg mislim.Ako nikad dosad niste bili na chatu moguće je da se zovete čudnim imenom i kliknete na to ime(koje je uvijek prvo tj. vaše) i tu će vam se otvoriti kao Nick: (tu upišite neko ime npr. Vanessa,ispod vam piše Url: (tu kopirajte url od neke slike sa neta,ako vam neće najbolje je da je uploud na tinypic.com) i stisnite ok i vaš avatar i ime su promjenjeni.Sada možete započeti razgovor tako da kliknit na nečije drugo ime i onda Private chat i dopisujete se.Lagano je,ali i super način za komuniciranje:D Stella(stella3004) i Lejla(lejlaofficial) voljela bih kad bi ste vas dvije cure došle nekad na taj chat i evo sad sam vam objasnila kako da dođete pa ako se nađemo da smo online možemo popričati:) I naravno ako vam je nečiji pijun crven to znači da taj korisnik nije online!

1.Znaći prvo kliknete na vaše ime na chatu koje je uvijek prvo! Kada ste novi na chatu možete se zvati nekim čudnim imenom npr. WookemPum



2.Kada ste klikli na vaše ime pokazat će vam se ovo.Tu možete promijeniti ime na "Name" i sliku na "Picture" gdje će te staviti url slike sa neta(nadam se da to znate) i ispod mozete staviti i vase adresu bloga ili stranice i kliknite OK i gotovi ste:)







Avatari za vas!(1D,LM,Sumrak,PLL,Selena,Taylor,Green Day,Nicki Minaj..)

A sada napokon dio koji ste čekali:) U prošlom postu sam vam rekla da predložite u komentar nekoliko zvijezda za kojima "slinite" i bilo je dosta primjera.Meni je avatar dosta važan kao i moje ime na chatu:) Mislim da avatar treba biti original i nikako mutan! Pa evo nekoliko idejza za vaše avatare:D Hope you like it! Ima sve i svačega pa ako i napišete nekoga koga sam zaboravila u komentar ja ću nadodati samo napišite;)




Pretty Little Liars

 





Lucy Hale



1D






Little Mix






Sumrak




Selena




Taylor




Ariana Grande




Nicki Minaj




Lady Gaga




Ed Sheeran




Rihanna




Justin Bieber




Demi Lovato




Miley Cyrus




Vampirski Dnevnici,Tračerica




Ashley Benson




Katy Perry










PRVI KVIZ BLOGA TEEN MUSIC!

Jeej napokon je došao i taj dan kad ovaj blog ima svoj prvi kviz:D Povod ovog kviza je taj da vam se zahvalim na skoro 3000 posjeta u ovih 6 mjeseci rada bloga.Kviz sam odlučila podijeliti u 3 dijela(kviza).Svatko od vas ima pravo na ispunjavanje jednog dijela.Prvi dio bit će vezan uz najpoznatije zvijezde,drugi dio uz mene i treći uz PLL! Izaberite dio koji smatrate najboljim i odg. nja njega,ALI NE U KOMENTARE NEGO NA MOJ MAIL benzoholicgirl@hotmail.com.Onaj tko nema mail nek mi javi u komentar pa ćemo se dogovoriti,ali znam da vas večina ima:) Onaj tko bude pokušao ostaviti odg. na pitanja u komentar direktno ga isključivam iz natjecanja.Nagrade su odlične,a saznat ćete ih tek poslije kviza.Naravno nešto sam i spomenula u uvodu pa pogledajte;) Bit će 3 pobijednika iz svkaog dijela kviza.Da ne duljimo krenimo na pitanja:D Svaki dio ima po 13 pitanja:D



1.DIO-SLAVNI!

Mislim da će vas većina odabrati ovaj dio zato jer je lagan i pitanja su laka i tu se radi sve o neki slavnima:)

1.Nabrojite mi 10 pjesama Miley Cyrus

2.Koliko godina imaju svi članovi benda 1D ukupno?

3.S koliko godina je Justin Bieber postavio svoj prvi video na youtube?

4.Koliko pjesama ima grupa Little Mix?

5.Nabroji albume od Demi Lovato.

6.Koji su bili sudci u žiriu x-factora usa prošle godine(2012)?

7.S kim je Katy Perry sve bila?

8.Tko su Serena i Blair?

9.S kim je Miley Cyrus zaručena?

10.Kako se zove Gagin drugi album?

11.Tko su Janoskiansi?

12.Nabroji 5 parfema od slavnih osoba.

13.U kojem će se novom filmu Selena Gomez pojaviti?

 

2.DIO-JA I SAMO JA:)

U biti sve što morate u ovom dijelu je da me znate dobro hehe pa oni koji su me upoznali već davno za njih će ovo biti mačji kašalj hehe;) Mogli ste nešto saznati i iz posta Upoznajte me bolje koji sam objavila prije 2,3 mjeseca;)

1.Kako se zovem i prezivam?

2.Kad sam rođena?

3.Odakle sam?

4.Koji sam razred?

5.Dali imam dečka?

6.Moj najdraži bend?

7.Moja najdraža osoba?

8.Nabroji 5 pjevača koje ja slušam.

9.Moja najdraža serija?

10.U koji bih grad voljela ići?

11.Od kad sam na blogovima?

12.Koliko sam blogova imala prije ovog?

13.Moja najdraža hrana?

 

3.DIO-PLL<3

U ovom dijelu bit će samo pitanja vezana uz seriju Pretty Little Liars.Ako gledate serija sigurno ćete znati većinu odgovora.Pitanja nisu toliko teška.

1.Najbroji sve lažljivice.

2.Gdje se odvija radnja serija?(mjesto,država)

3.Čiji su roditelji rastavljeni?(mislim samo na 1.sezonu)

4.U koji su razred cure išla kad je Alison umrla?

5.S kim je Spencer bila u 1.sezoni?

6.Tko je Mayu ubio?

7.S čim se bavi Emily-in otac?

8.Gdje je Hannina majka skrivala ukradene novce iz banke?

9.Gdje je Ian ubijen?

10.Kako je Ella saznala da je Byron vara?

11.Tko je "one večeri" bio u Alinoj sobi?

12.Od koga je Spencer prepisala Esej?

13.Koliko ima sezona do sad?




 

Nadam se da su vam se svidjele teme današnjeg posta:) Potrudila sam se za ove avatare pa se nadam da će vam biti od koristi i nadam se da sam pomogla onima koji ne znaju kako promijeniti sliku za chat i ime.Voljela bih da svi pokušate odgovoriti na kviz i znam da ćete reći da vam se neda,ali kviz je stvarno lagan i znate da bi mi to značilo! Ako nemate mail samo mi se javite u komove:D

 

Ovaj tjedan glasate za:

1.Lana Del Rey-Million dollar man




2.Little Mix-Change your life




3.Hot Chelle Rae-Honestly






Nadam se da vam se svidio post.Skupite 30 komova i sljedeči vikend ćeka vas novi post.Imam puno tema za pisati i jedva čekam:) Glasajte za pjesmu,recite mi kako vam se sviđaju avatari i naravno odgovorite na jedan dio kviza i pošaljite mi na mail jel možete osvojiti super nagrade:D See ya:*



p.s Napokon sam napravila novi original potpis za svoj blog.Stavljat ću ga poslije svakog posta i nadam se da vam se sviđa:)

post napisala: Benzoholic+♥∞

uvjet za sljedeći post: 30+ komova

domena: www.teenmusic.bloger.hr

kontakt: benzoholicgirl@hotmail.com

© COPYRIGHT 2013/2014

teenmusic @ 19:30 |Isključeno | Komentari: 40 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.